16° Kapalı
  • EURO
  • DOLAR

KKTC’deki talihli ortaya çıktı

Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye çeyrek bilete çıkmıştı. 4 talihlinin de paralarını aldığı belirtildi. İkramiyeyi kazananlardan biri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Sedat Günay Öztürk.
Türkiye - 4 Ocak 2018 12:12 A A

Milli Piyango İdaresi, yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon liralık büyük ikramiyeyi paylaşan 4 kişinin de ikramiyelerini aldıklarını açıkladı.

İkramiyeyi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden kazanan talihli Sedat Günay Öztürk.

38 yaşındaki Öztürk, KKTC'deki bir otelde çalışıyor. Talihlinin büyük ikramiyeyi kazandığı haberini çalışırken aldığı belirtildi. Öztürk'ün bilet alacak parası olmadığı için seyyar satıcıya borçlanarak bilet aldığı öne sürüldü.

Öztürk sosyal medya hesabından "Hayat beni harcadın ama Allah kurtardı" ve "İstediğin olmuyor diye üzülme, ya daha iyisi olur ya da hayırlısı budur" mesajlarını paylaştı.

Hatay Kırıkhanlı olan Öztürk'ün, şans oyunları tutkunu olduğu ve daha önce bu tutku uğruna dolandırıcılara parasını kaptırdığı da iddialara arasında. Talihli dün Ankara'ya giderek biletini Milli Piyango yetkililerine ibraz etti.

SAYISAL LOTO'DA DA 6 BİLMİŞ

3 çocuk babası Öztürk'ün, geçtiğimiz yıllarda Sayısal Loto'da 6 bilerek bir büyük ikramiye daha kazandığı da ortaya çıktı.

 

Türkiye - 12:12 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.