11° Kapalı
  • EURO
  • DOLAR

ABD’deki Hakan Atilla davasında jüri karara vardı

ABD’de yaklaşık 4 haftadır görülen Hakan Atilla davasında jüri üyeleri, kararını verdi. Jüri, Atilla hakkındaki 6 suçlamadan beşini kabul etti.
Dünya - 4 Ocak 2018 12:21 A A

ABD'de görülen Mehmet Hakan Atilla davasında 12 jüri üyesi, bugün yeniden başlayan davada saatler süren görüşmeler sonunda kararı açıkladı.

Hakan Atilla'ya yöneltilen 6 suçlamadan beşi kabul edildi. Jüri yalnızca "Atilla'ya yöneltilen kara para aklama suçlamasını" reddetti.

Jüri tarafından her suçlamayla ilgili ayrı ayrı oy birliğiyle alınan kararın ardından yargıcın 11 Nisan'da duruşma yapıp Atilla'nın alacağı cezaya karar vereceği bildirildi. 

ATİLLA'NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

New York'ta görülen davada jürinin Atilla hakkındaki kararını açıklanmasın ardından savunma avukatları gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

11 Nisan'da Atilla'nın alacağı cezaya karar verilecek duruşmanın ardından temyize gideceklerini söyleyen Rocco, "Karar hayal kırıklığı yarattı. Atilla masum ve mücadelesine devam edecek." dedi. 

Bu davanın Atilla ile hiçbir ilgisinin bulunmadığını ve Rıza Sarraf'ın şovu olduğunu vurgulayan Rocco, "Atilla garip bir oyunun kurbanı oldu." ifadesini kullandı. 

Savunma avukatlarından Cathy Fleming ise Atilla'nın gerçek bir beyefendi olduğunu belirterek, "Jürinin Sarraf'a inanması ve resmi görememesi hayal kırıklığı yarattı." değerlendirmesinde bulundu. 

Dünya - 12:21 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.